sindingen.dk © 2013 

 

 

Jeg startede med stå ude på vores vej og sælge nogen af de ting, som jeg ikke brugte mere, da jeg var 13 år. Så fik jeg en hylde ude i vores skur, som jeg kunne have min ting i, og med tiden voksede den til en hel reol og til sidst voksede den til en hel butik ude i vores tidligere hønsehus. Jeg solgte mine ting til familien og vennerne, når vi havde besøg, så når vi havde gæster, skulle de ud og kigge i min butik. På den måde tjente jeg mine lommepenge. Jeg holdt mit første private loppemarked i vores garage, da jeg var 14 år.

Så begyndte jeg at stå på loppemarkeder i Lynge og Farum, når der var nogle, der ville køre mig. Jeg solgte de ting, som min familie og vennerne ikke brugte mere.

På det første Lynge-loppemarked jeg var på, var jeg lige blevet opereret for mandler og polypper, så jeg skulle have hjælp til at bære de tunge ting, men det blev et succes- marked for mig.

Da jeg blev 16 år startede jeg på efterskolen Solbakken. Når jeg ikke var hjemme på weekend, var vi nogen gange på loppemarked, når den lærer, der også gik på loppemarked, var på vagt. Så købte jeg ting, som jeg solgte videre til andre på skolen.

Da jeg blev 18 år og fik kørekort, låne jeg min onkels varebil, så jeg kunne få mine ting med på loppemarkeder.

Da jeg flyttede hjemmefra, tog jeg nogen af mine ting med til Søborg og gik på loppemarkeder der. Da jeg havde boet nogen år i min lejlighed, holdt jeg pause fra loppemarked i nogle år, men da jeg flyttede tilbage til Allerød, begyndte jeg igen at stå på loppemarkeder.

Jeg står nu på loppemarked i Søllerød, Lyngby, Allerød, Farum mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.